digitaliseren beeld / geluid

Vintage AudioVisuals zet uw waardevolle analoge beeldmateriaal om naar digitaal. Dit kunnen bijvoorbeeld uw oude VHS tapes of andere media zoals Betamax en HI8 zijn die u gedigitaliseerd aangeleverd krijgt op een onderstaande wijze.
Ons uitgangspunt is dat uw materiaal bewaard blijft voor de toekomst!

Vanwege service en onderhoud aan apparatuur is het op dit moment alleen mogelijk om VHS, VHS(c) en (S)VHS te digitaliseren.

Uw video opgeslagen op:
- DVD
- Dual Layer DVD
- Blu-Ray Disc
- Harde Schijf
- USB Stick
- Via een downloadbare link. (U kunt het resultaat zo naar uw PC downloaden)

Waarom kiest u voor ons?
Vintage AudioVisuals rekent altijd per uur beeldmateriaal met u af om de prijs voor u zo scherp mogelijk te houden tegen een hoge kwaliteit. Wij onderscheiden ons omdat u bij ons de mogelijkheid krijgt om het ruwe beeldmateriaal als extra, kosteloos digitaal aangeleverd te krijgen. Zo kunt u er thuis zelf mee werken of bewaren om er later iets mee te gaan doen. U kunt er dan nog alle kanten mee op. Levert u uw eigen harde schijf aan dan rekenen wij geen extra kosten voor de opslag hiervan. Zo bent u het meest voordelig uit.

Klik hier of op het PDF icoon hieronder voor een actueel prijsoverzicht of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan door ons een mail te sturen naar: info@vintage-av.nl

Hoe werkt het?
1. U laat weten welk type media u gedigitaliseerd wilt hebben en hoe u dit digitaal aangeleverd wilt hebben. Tevens geeft u aan om hoeveel uren beeldmateriaal het gaat en in welke staat u denkt dat de tapes op dit moment zijn. U kunt ook direct online een offerte aanvragen.

2. U krijgt een passende offerte. Achteraf minder uren dan u heeft opgegeven? Wij halen ze van de prijs af. Achteraf meer uren dan u heeft opgegeven? Tot 10% extra beeld van de door u aangegeven duur is geheel kosteloos binnen de offerte. U weet dus altijd waar u aan toe bent.

3. U zorgt dat het beeldmateriaal bij ons komt. Dit kan op een door u gekozen manier. Zowel langs brengen of opsturen is geen enkel probleem. U kunt altijd vragen hoe u het waardevolle materiaal het beste kunt versturen.

4. Er wordt altijd een check gedaan om te kijken in welke staat de tapes zijn. Mocht het zo zijn dat de kwaliteit van de tape dusdanig slecht is dan gaan wij altijd met u in overleg of we doorgaan of niet.Zo niet dan betaald u enkel de eventuele verzending van het originele beeldmateriaal.

5. Uw materiaal wordt volgens afspraak gedigitaliseerd. Tijdens dit proces wordt nauwlettend in de gaten gehouden of het goed verloopt. Mocht een zwakke tape breken dan zijn we er snel bij en kunnen we de schade zoveel mogelijk beperken. Een eenvoudige reparatie van de tape wordt in overleg met u volledig kosteloos uitgevoerd.

6. Het materiaal wordt volgens afspraak op een digitaal medium geplaatst zoals een harde schijf, USB stick of DVD. Indien gewenst kunnen er ook DVD hoesjes en gedrukte DVD's voor u gemaakt worden.

7. Volgens afspraak krijgt u het materiaal toegestuurd of komt u het ophalen. U krijgt drie weken de tijd om het materiaal te controleren en na te gaan of alles naar wens is. Zo niet dan neemt u contact met ons op en zoeken we naar een passende oplossing.

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op alle diensten van Vintage AudioVisuals