digitaliseren audio

Naast Video bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het digitaliseren van Audio.

Vintage AudioVisuals zet uw waardevolle analoge Audio om naar digitaal. Dit kunnen bijvoorbeeld LP's (langspeelplaten) casette tapes of iedere andere analoge audiodrager zijn. Of heeft u nog een digitale minidisc liggen waar u niks meer mee kunt? Wij zetten ze om naar audio bestanden voor op de computer!
Ons uitgangspunt is dat uw materiaal bewaard blijft voor de toekomst!

Uw Audio opgeslagen op:
- CD
- Harde Schijf
- USB Stick
- Via een downloadbare link. (U kunt het resultaat zo naar uw PC downloaden)

Vintage AudioVisuals rekent alleen de daadwerkelijke hoeveelheid Audio. Zo krijgt u van ons de beste kwaliteit tegen een scherp tarief.

Klik hier of op het PDF icoon hieronder voor een actueel prijsoverzicht of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan door ons een mail te sturen naar: info@vintage-av.nlHoe werkt het?
1. U laat weten welk type Audiodrager u gedigitaliseerd wilt hebben en hoe u dit digitaal aangeleverd wilt hebben. Tevens geeft u aan om hoeveel tijd aan Audio het gaat.

2. U krijgt een passende offerte. Achteraf minder Audio dan u heeft opgegeven? Wij halen ze van de prijs af. Achteraf meer Audio dan u heeft opgegeven? Tot 10% extra tijd van de door u aangegeven duur is geheel kosteloos binnen de offerte. U weet dus altijd waar u aan toe bent.

3. U zorgt dat de Audiodragers bij ons komen. Dit kan op een door u gekozen manier. Zowel langs brengen of opsturen is geen enkel probleem. U kunt altijd vragen hoe u het waardevolle materiaal het beste kunt versturen.

4. Er wordt altijd een check gedaan om te kijken in welke staat het aangeleverde materiaal is. Mocht het zo zijn dat de kwaliteit dusdanig slecht is dan gaan wij altijd met u in overleg of we doorgaan of niet en bespeken mogelijke oplossingen. Zo niet dan betaald u enkel de eventuele verzending van het originele beeldmateriaal.

5. Uw Audio wordt volgens afspraak gedigitaliseerd. Tijdens dit proces wordt nauwlettend in de gaten gehouden of het goed verloopt. Mocht er iets fout gaan dan zijn we er snel bij en kunnen we de schade zoveel mogelijk beperken.

6. Het materiaal wordt volgens afspraak op een digitaal medium geplaatst zoals een harde schijf, USB stick of DVD. Indien gewenst kunnen er ook DVD hoesjes en gedrukte DVD's voor u gemaakt worden.

7. Volgens afspraak krijgt u het materiaal toegestuurd of komt u het ophalen. U krijgt drie weken de tijd om het materiaal te controleren en na te gaan of alles naar wens is. Zo niet dan neemt u contact met ons op en zoeken we naar een passende oplossing.

Klik hier voor de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op alle diensten van Vintage AudioVisuals